Im Nebel verschwunden...

Foggy Loch Lomond
Disappearing in the mist

... ist leider unser Tanztermin für heute abend, wegen einer wichtigen Schulveranstaltung (oder wegen Freitag, dem Dreizehnten).

 

Um über die Enttäuschung hinwegzuhelfen (und Euch nach dem Metzgersgang wieder aufzuwärmen) hier noch ein kleiner schottischer Herzerwärmer:

 

Hot Toddy

A wee dram of whisky
1 teaspoon honey
Boiled water
1 slice fresh lemon/lemon squash
1 pinch ground nutmeg (optional)
1 cinnamon stick (optional)
1 clove (optional and needs to be removed along with the cinnamon stick before drinking the hot toddy)

Cooking Directions:

1. Put the honey into a mug and disolve in a wee bit of boiled water.
2. Add the whisky depending on your taste. 1 -2 tablespoons is recommended.
3. Top up with more boiled water. Add the cinnamon stick and cloves if used. Leave to stand for about 5 minutes. Remove the cinnamon stick and any cloves used.
4. Add the fresh lemon/lemon squash, stir well, then sprinkle with a pinch of ground nutmeg if used then serve

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